Heisan og vær så snill ta en titt her. Skal ha nytt hjullagersett, men skal ærlig innrømme at dette er ikke min sterkeste side. Kan noe om bil, joda. Likevel er dette noe ukjent for meg. Hva jeg trenger hjelp til? Rett og slett å finne det som passer til min gamle Ford. Ler nå litt, tenker jeg er noe desperat når jeg bruker en blogg-post for å be om hjelp. Kanskje en telefon til en kompis er mer riktig. Hadde tenkt å bestille det nå, slik at neste fritur var det bare å få jobben gjort.

Har tidligere postet litt musikk, og det begynner å bli en stund siden sist. Jeg vet at mange blogger har spesielle temaer og slikt. Min blogg er nok mer en salgs dagbok, men samtidig et forsøk på å underholde deg litt. Derfor liker jeg å poste musikk. Kanskje kan det få flere til å utvide horisonten sin innenfor flere sjangre musikk. Er mye musikk jeg ikke syns noe om tidligere, men som jeg liker nå. Hva syns du om denne? En av 90/tidlig 2000’s slagere…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *