Tilbake på jobb etter en flott ferie og mange trivelige kvelder sammen med venner og familie, Det blir mye til at postene mine blir skrevet på jobb. Sitter nå liksom her og er ikke så mye å ta seg til midt på natta. Har nettopp lest litt økonominytt og tips om lån, for meg som tenkte ta et lite lån fra Folkia norge var det nyttig. Lånet skal jeg søke om, men nå har jeg er bedre bilde av hvordan jeg kan betale tilbake, uten at det blir altfor kostbart. Finner det naturlig at bankene vil ha fortjeneste, men det betyr ikke at jeg trenger betale mer enn jeg må.

Må jo fortelle om min nye «dille», tegning på nettbrettet mitt. Kjøpte et slikt tegneprogram og utstyr i romjula. Var på salg så slo til. Alltid vært nysgjerrig på slikt. Utrolig morsomt og lærerikt. Koser meg med dette når jeg trenger å roe litt ned etter hver vakt. Det er ikke så lett å få ro til å sove etter nattevakt. Nå er det nesten en lek. En halvtime med tegning, så er jeg rolig og klar for å sove. Tegner litt til andre tider også, men den halvtimen før senga er konge!

Har du prøvd?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *