En del av jobben min er å holde forskjellig utstyr «up to date» og bestille inn forskjellig forbruksmateriell. Ikke på hele plattformen da, men for min avdeling. En ting som det går mye av her er blekk til skrivere, kanskje ikke så rart siden mange bruker den til privat bruk også. Vi er begynt å se etter billigere løsninger for bestilling. Kom over siden til nordicink, og jaggu var det flaks. hadde ikke peiling på at de fantes. Nå skal vi bestille derfra i stedet for fra vår vanlige leverandør.

Er utrolig dårlig vær her ute nå. Kaldt og blåst! Sitter heldigvis inne i varmen, men synes litt synd på de som må ut å sjekke ting på plattformen. Litt ironisk; jeg sitter inne å klager på dårlig vær og kaldt. Samtidig sitter jeg å ser på bilder fra vinterlandskap 😉 Er pent da..ikke sant?

Bilderesultat for vinter

Bilderesultat for vinter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *