Ikke misforstå, men liker damer. Forstår meg bare ikke på dem bestandig. Neste uke skal vi feire bursdag her på plattformen. Vi har samlet sammen penger for å kunne slå til med en flott bursdagsgave. Skal liksom være litt ekstra når dama til sjefen, som også jobber her, fyller 50. Så hva er det jeg sliter med angående damer, jo… siden jeg sitter foran skjermer her ute har vaskedamene og kokka slått seg sammen og gitt meg en ordre 😮 Til bursdagen skal vi kjøpe utstyr fra Kitchen Aid… og det må jeg gjøre. Hva i alle **** er det? Akkurat som om det å sitte foran skjermer gjør meg kvalifisert… phu!

Så her sitter jeg å leter etter den riktige gaven, mens musikken på radioen flyter i bakgrunnen. Er ikke så begeistret for listepop, men denne var ikke så verst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *